Palvelut

Hiustenleikkaus

Leikkaus suunnitellaan aina yksilöllisesti jokaisen asiakkaan kanssa. Jos et itsekään tiedä mitä haluaisit tai minkälainen tyyli sinulle sopisi, niin ei hätää, me autamme sinua siinä. Leikkaus suunnitellaan myös niin, että yhdessä värin kanssa siitä tulee harmoninen kokonaisuus. Väri korostuu loistoonsa leikkauksen avulla sekä leikkaus korostuu edukseen värin avulla. Tässä kampaamossa saat aina uusia vinkkejä hiustenleikkauksen sekä viimeistelyn suhteen. Vaikkakaan et niitä edes pyytäisi.

Raidoitus – Balayage

Ehdoton vahvuutemme on erilaisten raidoitusten toteuttaminen. Yhdistelemällä eri tekniikoita, kuten babylightseja ja balayagea saadaan upeita lopputuloksia. Perinteiset vaaleat kokopään raidat toteutamme myös erityisellä huolellisuudella ja tarkkuudella, niin ettei raidoissa ole valmiina sentin tyvikasvua. Tämä on meille kunnia‐asia.

Värjäys

Värjäykset toteutetaan laadukkailla Goldwell‐sarjan väreillä. Korkeatasoinen Goldwell tarjoaa räätälöidyt vaihtoehdot kestovärjäyksistä kevyihin sävytyksiin, joissa on erinomainen värinkesto, erottuvat väritulokset, kiilto sekä jopa 100% harmaiden peitto.

Topchic

Topchic kestovärit erityislaatuisen kauniiden värjäystulosten luomiseen. Takaa kiiltävät värit ja intensiivisen värinhehkun jokaisessa sävyssään ja vivahteessaan.

Elumen

Elumen on väri, joka ”eluminoi” hiukset sisältä käsin. Jopa 76% enemmän värinintensiteettiä kuin hapetekestovärissä.

Colorance

Colorance on ensimmäinen hiusta korjaavan IntraLipid‐teknologian sisältävä kestosävyte.

Hääkampaus

Tavoitteenamme on luoda jotakin ainutlaatuisen kaunista. Hääkampauksen ja häämeikin suunnittelu ja toteuttaminen on suurin intohimomme. Haluamme että hääpäivästäsi tulee erityinen ja juuri sinun näköisesi. Varaamme mielellään edelliselle viikolle ajan kampauksen ja meikin suunnitteluun. Toivomme sinulla olevan mukanasi kuvia hääpuvusta ja mahdollisesta hunnusta/tiarasta/kukista tai hiuskoristeista. Näin me pystymme ottamaan kaiken huomioon ja suunnittelemaan täydellisen kokonaisuuden joka on kaunein versio Sinusta.
Teemme yhteistyötä kauneushoitola https://www.rmbeauty.fi/kanssa, joten pystymme vastaanottamaan tarvittaessa isommankin hääseurueen. Kaasot, anopit, kukkaistytöt ja ‐pojat, kaikille löydämme varmasti ajan kampaukseen ja/tai meikkiin.
Teemme myös kotikäyntejä Uudenmaan alueella. Mikä olisikaan mukavampaa, kuin aloittaa tärkeä päivä rauhassa ystävien ja perheen parissa kotona tai hotellissa.

Juhlakampaus

Toteutamme kampaukset juhlaan kuin juhlaan. Oli kyseessä sitten pikkujoulut, vanhojentanssit,
ylioppilasjuhlat, valmistujaisjuhlat, häät tai itsenäisyyspäivän juhla, meiltä saat tilaisuuteen soveltuvan upean juhlakampauksen.

Hoidot

Tehohoitaminen kuuluu jokaviikkoiseen hiusten hoitoon. Kampaamossamme tehtävä räätälöity tehohoito
buustaa hiuksesi taas elinvoimaisen kiiltäviksi. Mikään värikään ei näytä hyvältä kuivassa ja kiillottomassa
hiuksessa. Käytössämme on Olaplex, BondPro, KMS, Lanza, Lehtopeatin turve sekä kiireisille eläkeläisille
Dualsens. Näillä työvälineillä löydämme hoitoratkaisun hiukselle kuin hiukselle.

Kulmien värjäys ja muotoilu

Meillä voit unohtaa Breznev‐kulmat. Et tule lähtemään kampaamosta koskaan lauseen ”peset pari kertaa” saattelemana. Toteutamme parhaimmat kulmat mitä olet koskaan saanut. Tämän me lupaamme. Muotoilussa käytämme vahaa, sokeria tai pinsettejä, riippuen ihon kestävyydestä ja yliherkkyyksistä.

Turvehoidot

Palveluvalikoimaan kuuluu myös turvehoito hiuksille ja hiuspohjalle. Turvetta voit ostaa myös kotiin käytettäväksi. Turvehoito puhdistaa ja hoitaa hiuspohjaa. Se vähentää hiustenlähtöä sekä aktivoi uusien hiusten kasvua. Turvehoito on myös täydellinen apu psoriasiksesta kärsivälle iholle. Turve vilkastuttaa aineenvaihduntaa, jolloin kehosta poistuu runsaasti nesteitä ja kuona‐aineita.

Sokeroinnit

Sokerointi on turvallinen ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvat poistetaan sokerimassalla.