Yritys

Parturi‐kampaamo Helsingin Töölössä

Le Gall Hair on syntynyt aidosta unelmasta luoda kauneutta tähän maailmaan. Kauneinta mitä sydämeni haluaa on kauniit hiukset sinulle

Le Gall Hair on kaunis ja viihtyisä, hyvän mielen parturi-kampaamo Helsingin Töölössä. Vahvaa osaamista intuitiivisella otteella ja laadukkailla työkaluilla toteutettua palvelua.

KIKA LE GALL • Valloittava ja eloisa tuliluonne

Le Gall Hairin omistaja Kirsi-Marja ”Kika” on kilpailumenestystäkin alalla saavuttanut raudanluja ammattilainen. Kirsi-Marja valmistui parturi-kampaajaksi opetushallituksen tutkintoperustein vuonna 2001, jonka jälkeen hän on täydentänyt osaamistaan lukuisin lisäkoulutuksin. Parturi-kampaaja osaamisen lisäksi hän on käynyt Studio-Ateljé Marianne Palosen meikkaajakoulutuksen ja liiketalouden perustutkinnon vuonna 2012. Vuonna 2013 Kirsi-Marja osti Vuosaarelaisen kampaamon Beauty HiusClubin ja menestyksekäs kampaamo aloitti kesällä 2020 Helsingin Töölössä uudella nimellä Le Gall Hair.


Kirsi-Marjan vahva tekninen osaaminen niin värjäyksissä kuin leikkauksissakin yhdistettynä perfektionismiin tekee hänestä kovan luokan ammattilaisen. Erityisosaamisena ovat leikkaukset, raidoitukset sekä kulmien värjäykset ja muotoilut. Erityistä lahjakkuutta Kirsi-Marja omaa myös sokeroinneissa. Kirsi-Marjan penkissä voit tuntea olevasi kuin kotonasi hänen pirteän ja rempseän luonteensa vuoksi. Kika kuuntelee ja kuulee herkällä intuitiivisella korvalla toiveesi, nekin joita et osaa edes sanoiksi asti sanoittaa.

– Useasti asiakkaat ovatkin todenneet, että juuri tällaista tarkoitin, en vain osannut selittää. Tästä onkin syntynyt slogan ”Tule sellaisena kuin olet, lähde sellaisena kuin olet aina halunnut olla”